Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Passenger 57 (1992)




Passenger 57 (1992)

Σκηνοθεσία: Kevin Hooks
Σενάριο: Stewart Raffill(story), Dan Gordon(story)
Πρωταγωνιστούν: Wesley Snipes, Bruce Payne and Tom Sizemore
Κατηγορία: Action | Thriller
Έτος παραγωγής: 1992

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο Τσαρλς Ρέιν, διαβόητος τρομοκράτης, φοβερά έξυπνος και αδίστακτος, έχει μόλις συλληφθεί από το FBI και πρόκειται να μεταφερθεί αεροπορικώς σε άλλη πόλη. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο Ρέιν, με τη βοήθεια των ανδρών του, που έχουν ήδη επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, κατορθώνει να εξουδετερώσει τους πράκτορες και να καταλάβει το αεροσκάφος. Ο Ρέιν θα είχε τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης αν στο αεροσκάφος δεν είχε επιβιβαστεί και ο Τζέιμς Κάτερ, ειδικός πράκτορας στα θέματα ασφαλείας, που μόλις αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο, αποφασίζει να μην μείνει με σταυρωμένα χέρια...

Trailer


Δες την ταινία Εδώ




Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.


Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: