Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

The Marksman 2005



The Marksman

Σκηνοθεσία:Μάρκους Άνταμς
Ηθοποιοί:Γουέσλι Σνάιπς, Γουίλιαμ Χόουπ, Έμμα Σαμς, Πίτερ Γιάνγκμπλαντ Χιλς,Γουόρεν Ντερόσα
Είδος:ΔΡΑΣΗΣ

Περιγραφή:
Η Ρωσία βρίσκεται στο χείλος της πυρηνικής καταστροφής και μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να τη σώσει: ο Πέιντερ, ο πιο επικίνδυνος πράκτορας των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων, ο οποίος αναλαμβάνει να εξουδετερώσει ένα πυρηνικό εργοστάσιο που έπεσε στα χέρια Τσετσένων τρομοκρατών, προτού το ανατινάξουν και προκαλέσουν το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων. Όμως, καθώς προχωράει προς την καρδιά του καλά φρουρούμενου εργοστασίου, τα πάντα θα ανατραπούν και θα αποκαλυφθεί ότι ο Πέιντερ είναι θύμα μιας παγίδας θανάτου που έχει σκοπό να καταστρέψει όχι μόνο τη Ρωσία, αλλά και τις ΗΠΑ...



Δες την ταινία εδώ




Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο.
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια: