Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Unstoppable / Εννέα Ζωές (2004)

΄

Unstoppable / Εννέα Ζωές (2004)

Είδος Ταινίας: Δράμα, Δράση, Περιπέτεια
Σκηνοθέτης: Tom Vaughan
Ηθοποιοί: Wesley Snipes, Jacqueline Obradors, Stuart Wilson

Ο Ντιν Κέιτζ, πρώην στρατιωτικός και κομάντο των Ειδικών Δυνάμεων, πέφτει θύμα απαγωγής πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών, που νομίζουν εσφαλμένα πως είναι ο κυβερνητικός πράκτορας που αναζητούν. Προκειμένου να ελέγχουν τις κινήσεις του, του κάνουν ένεση μ’ ένα παραισθησιογόνο, που του αλλοιώνει την αντίληψη της πραγματικότητας, ανάλογα με τις επιθυμίες των πρακτόρων. Έτσι ο Ντιν ξεκινά ένα φρενήρες κυνηγητό για να βρει το αντίδοτο, αφού πρώτα πρέπει να τα βγάλει πέρα με τους εχθρούς του, τους εσωτερικούς του δαίμονες και τις παραισθήσεις που τον κατατρέχουν..









Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στη σελίδα που σας ανοίγει το links πατάτε μετά από 5 sec το (SKIP ADD) πάνω δεξιά.
Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις ι, θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: