Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Two Much-1995 / Στους δύο, οι τρεις... είναι πολλοί


Two Much-1995 / Στους δύο, οι τρεις... είναι πολλοί

Είδος Ταινίας: Ρομαντική, Κωμωδία 
Σκηνοθέτης: Fernando Trueba 
Ηθοποιοί: Antonio Banderas, Melanie Griffith, Daryl Hannah 

Ο Αρτ Ντόουτζ (Μπαντέρας) είναι ένας νέος και όμορφος γκαλερίστας που πασχίζει να σωθεί επαγγελματικά. Επιστρατεύει όλη του τη γοητεία και 'πλευρίζει' χήρες πλουσίων με απώτερο σκοπό να τους πλασάρει ακριβά έργα που δήθεν οι σύζυγοι είχαν προ-αγοράσει. Ο Αρτ συστήνεται σαν Φάμπιο, στην Μπέτι Κέρνερ (Γκρίφιθ), δις παντρεμένη και πρόσφατα χωρισμένη από τον γιο μεγαλομαφιόζου. Εδώ προκύπτει έρωτας μετά συμφέροντος και το ζευγαράκι αρχίζει να κάνει σχέδια γάμου. Όταν όμως ο Αρτ, γνωρίζει την πανέμορφη αδερφή της Μπέτι, την γλυκειά, έξυπνη και καλοσυνάτη Λιζ (Χάννα) τότε πραγματικά μαγεύεται και φυσικά δεν θέλει να την χάσει. Η μόνη ελπίδα είναι ένας δίδυμος αδερφός!!!





Δες την ταινία στα παρακάτω Λίνκ 






Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια: