Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Jack Reacher: Never Go Back: Ποτέ μη γυρίζεις πίσω (2016)



Jack Reacher: Never Go Back: Ποτέ μη γυρίζεις πίσω (2016)

Είδος Ταινίας: Δράμα, Δράσης, Εγκλήματος, Μυστηρίου, Θρίλερ
Σκηνοθέτης: Edward Zwick
Ηθοποιοί: Tom Cruise, Cobie Smulders, Robert Knepper, Aldis Hodge, Holt McCallany, Sue-Lynn Ansari, Patrick Heusinger, Danika Yarosh, Teri Wyble

Ο Tom Cruise ενσαρκώνει για ακόμη μια φορά τον Jack Reacher στο Never Go Back όπου επιστρέφει πίσω στην παλιά στρατιωτική βάση του με έδρα τη Βιρτζίνια , με σκοπό να βγάλει σε δείπνο μια γυναίκα (Susan Turner - Cobie Smulders) που τώρα τυχαίνει να είναι και η διοικητής της μονάδος. Μέχρι τη στιγμή όμως που θα φτάσει εκεί, η Susan έχει συλληφθεί και ο Reacher βρίσκει τον εαυτό του να χρεώνεται με τον σφοδρό ξυλοδαρμό ενός άντρα και τη πατρότητα ενός παιδιού με μια γυναίκα που δε γνωρίζει. Έτσι σύντομα αποφασίζει να διαλευκάνει την υπόθεση , επιστρατεύοντας τη δημιουργικότητα και ενίοτε την ωμή βία που μόνο ο Jack Reacher γνωρίζει..!




Δες την ταινία στα παρακάτω Λίνκ








Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το

Προσοχή στο streamcloud έχει αυστηρός ακατάλληλες διαφημίσεις 
για να αποφύγετε τις ακατάλληλες διαφημίσεις τοποθετήστε στον browsers σας το πρόσθετο Adblock

Δεν υπάρχουν σχόλια: