Σάββατο 22 Απριλίου 2017

FAST AND FURIOUS / ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 8 (2017)




FAST AND FURIOUS / ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 8 (2017)

Είδος Ταινίας: Δράσης, Εγκλήματος, Θρίλερ
Σκηνοθέτης: F. Gary Gray
Ηθοποιοί: Dwayne Johnson, Vin Diesel, Jason Statham

Στο The Fate of the Furious, τώρα που ο Dom και η Letty είναι στο μήνα του μέλιτος τους, με τον Brian και τη Mia να έχουν αποσυρθεί από το παιχνίδι, και το υπόλοιπο πλήρωμα έχει απαλλαγεί από τις κατηγορίες, η Furious ομάδα φαίνεται να βρήκε μια ηλιακτίδα φυσιολογικής ζωής. Αλλά όταν μια μυστηριώδης γυναίκα (Charlize Theron) θα σαγηνεύσει τον Dom για να επιστρέψει πίσω στον κόσμο του εγκλήματος, θα αντιμετωπίσουν νέες δοκιμασίες και θα δοκιμάσουν σε νέο υπέρτατο βαθμό τα όρια τους. Από τις ακτές της Κούβας μέχρι τους δρόμους της Νέας Υόρκης και την παγωμένη πεδιάδα έξω από την αρκτική Θάλασσα του Μπάρεντς, η Furious ομάδα θα διασχίσει τον κόσμο για να σταματήσει μια αναρχική από την απελευθέρωση του ολοκληρωτικού χάους ενώ παράλληλα να φέρουν πίσω στο σπίτι τον άνθρωπο που τους έκανε μια οικογένεια.



Δες την ταινία στα παρακάτω Λίνκ




Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Προσοχή ! Στα λινκ ταινιών vidto, openload το Anti-Malware το Malwarebytes με ενημερώνει ότι κάνη φραγή κακόβουλων Ιστοτόπων 

Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το

Προσοχή στο streamcloud έχει αυστηρός ακατάλληλες διαφημίσεις 
για να αποφύγετε τις ακατάλληλες διαφημίσεις τοποθετήστε στον browsers σας το πρόσθετο Adblock

Δεν υπάρχουν σχόλια: