Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Fire with Fire (2012)




Fire with Fire (2012)


Είδος: Action | Crime | Thriller
Σκηνοθεσία: David Barrett
Σενάριο: Lowell Cauffiel, Tom O'Connor
Ηθοποιοί: Josh Duhamel, Rosario Dawson and Bruce Willis


Μετά από μια εξαντλητική ημέρα στη δουλειά, ο πυροσβέστης Τζέρεμι Κόλεμαν με τους συναδέλφους αποφασίζουν να πιουν ένα ποτό να χαλαρώσουν. Όταν ο Τζέρεμι μπαίνει στην κάβα, γίνεται μάρτυρας της κτηνώδους δολοφονίας του υπαλλήλου από τον ρατσιστή Νιλ Χάγκαν. Ο Τζέρεμι πετυχαίνει να γλυτώσει τη δική του ζωή και την υπόθεση την αναλαμβάνει ο ντετέκτιβ Μάιλ Σέλα. Ο Χάγκαν συλλαμβάνεται κι ο Τζέρεμι τον αναγνωρίζει, παρότι ο ένοχος γνωρίζει καλά ποιος κρύβεται πίσω από τον καθρέφτη. Πριν τη δίκη, ο Τζέρεμι αφήνει τη δουλειά του και βρίσκεται υπό την προστασία μαρτύρων. Εκεί, μάλιστα, γνωρίζει την αστυνομικό Τάλια Ντάρχαμ και την ερωτεύεται. Όμως, ο δικηγόρος του Χάγκαν πετυχαίνει να τον βγάλει με αναστολή και η ζωή του Τζέρεμι αλλά και την Τάλια βρίσκονται σε κίνδυνο.







Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: