Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Mr And Mrs Smith (2005) Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ



Mr And Mrs Smith (2005) Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ

Είδος Ταινίας: Περιπέτεια
Σκηνοθέτης: Doug Liman
Ηθοποιοί: Brad Pitt, Angelina Jolie, Greg Ellis, Elijah Alexander, Theresa Barrera, Angela Bassett, Ron Bottitta, Adam Brody

Ένα ζευγάρι παντρεμένων, ο John και η Jane, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με το γάμο του, τα οποία ούτε ο οικογενειακός τους σύμβουλος μπορεί να τους βοηθήσει να τα αντιμετωπίσουν. Τα προβλήματα αυτά φτάνουν στο αποκορύφωμα, όταν αντιλαμβάνονται ο ένας για τον άλλον ότι είναι πληρωμένοι δολοφόνοι, για διαφορετική ο καθένας εταιρία. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι εντολές που φτάνουν από ψηλά προστάζουν ο John σκοτώσει την Jane και αντιστρόφως.





Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια: