Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

The Christmas Cottage 2008




The Christmas Cottage 2008


Είδος ταινίας: Drama , Family
Σκηνοθεσία: Michael Campus
Σενάριο: Ken LaZebnik
Ηθοποιοί: Peter O’Toole, Jared Padalecki, Marcia Gay Harden

Eπιστρέφοντας στο σπίτι από το Κολέγιο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ο νεαρός ζωγράφος Τόμας Κινκάντε απογοητεύεται όταν μαθαίνει ότι οι προσπάθειες για προώθηση του τοπικού τουρισμού απέτυχαν και η μητέρα του κινδυνεύει να χάσει το σπίτι τους σ’ έναν πλειστηριασμό. Εμπνευσμένος από τον μέντορά του, τον Γκλεν, διάσημο ζωγράφο και γείτονά τους, ο Τομ δέχεται να ζωγραφίσει μια τοιχογραφία της μικρής, ειδυλλιακής γενέτειράς του. Με τη βοήθεια του Γκλεν, ο Τομ όχι μόνο ανακαλύπτει την κλίση του ως ο Ζωγράφος του Φωτός αλλά βοηθά την πόλη του να θυμηθεί ξανά το πνεύμα των Χριστουγέννων.










Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: