Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Μόνο Το Σεξ Δεν Φτάνει - No Strings Attached (2011)


Μόνο Το Σεξ Δεν Φτάνει - No Strings Attached (2011)

Είδος: Ρομαντική, κωμωδία
Σκηνοθέτης: Ivan Reitman
Ηθοποιοί: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline..

Η φιλία μεταξύ γυναικών κι ανδρών είναι αδιαμφισβήτητα ιερό πράγμα, πόσο μάλλον όταν παρέχει τη δυνατότητα και της σαρκικής εκτόνωσης… \"Οριζόντιες επαφές\" άνευ όρων και ορίων… μέχρι τη στιγμή που ο έρωτας κάνει την εμφάνισή του κι οι ισορροπίες ανατρέπονται, με το χιούμορ και μια ανάλαφρη, ενίοτε και ρομαντική, διάθεση για πειραματισμούς και γέλια να εισβάλλουν ξεκαρδιστικά.

Ακόμα κι αν η ταινία δεν είναι δα σπουδαία, θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο Ivan Reitman ξύπνησε από τον εικοσαετή του λήθαργο. Τουλάχιστον, δεν συνεχίζει το σερί των αποτυχιών, παρουσιάζοντας μια ευπρεπή κομεντί στην οποία γελάς και γενικά περνάς καλά. Φυσικά και τα δύο μεγάλα του όπλα είναι οι πρωταγωνιστές του, με την Natalie Portman να χαρίζει πρεστίζ και… ερμηνεία στον Ashton Kutcher. Το θέμα είναι αρκετά μοντέρνο, αν και το έχουμε δει ήδη πολλάκις και μάλιστα κάποιες φορές με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ναι, θα δείτε άφθονα κλισέ, αλλά και το ίδιο το στόρι είναι κλισέ από μόνο του στις ημέρες μας, αφού ακόμα και σειρές το έχουν. Το καλό είναι στα επιμέρους, όπου το σενάριο παρέχει κάποιες έξυπνες νότες κωμωδίας, τις οποίες οι δύο πρωταγωνιστές μπορούν και τις εμπλουτίζουν με ενέργεια. Παρά το προδιαγεγραμμένο φινάλε, σου δημιουργείται η περιέργεια να δεις παρακάτω ως προς το τι θα συμβεί στους ήρωες, αφού οι χαρακτήρες στέκονται αρκετά καλά. Γενικά, θα δείτε κάτι το πιστευτό, το αρκετά αστείο και με λίγες στιγμές που να σας προσγειώνουν σε κάτι το δραματικά βατό. Τώρα, αν ψάχνετε προς απάντηση του καίριου ερωτήματος «αν το σεξ αρκεί», μάλλον είστε σε λάθος ψυχολόγο…




Δες την ταινία στα παρακάτω Λίνκ  



Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: