Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Laws Of Attraction 2004



Laws Of Attraction 2004

Είδος Ταινίας: Κωμωδία, Αισθηματικές
Σκηνοθέτης: Peter Howitt
Ηθοποιοί: Pierce Brosnan, Julianne Moore, Parker Posey

Η Οντρει Γουέλς είναι μια από τις καλύτερες δικηγόρους διαζυγίων στη Νέα Υόρκη. Ασκεί κατά γράμμα το επάγγελμα του δικηγόρου, αποφεύγει τους άντρες, δεν πιστεύει στο γάμο και έχει εθισμό στα, γλυκά.Ο Ντανιέλ Ράφερτι, ο καλύτερος δικηγόρος διαζυγίων στο Μπέβερλι Χιλς, είναι άνετος και στον ελεύθερο χρόνο του γράφει νομικά βιβλία ή εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές. Η τύχη τα φέρνει να αναλάβουν την ίδια υπόθεση, σιγά-σιγά αναπτύσσεται μια αμοιβαία έλξη μεταξύ τους. Για τις απαιτήσεις της υπόθεσης του θα ταξιδέψουν στην Ιρλανδία. Εκεί μετά από μια ρομαντική ιρλανδική γιορτή θα βρεθούν... παντρεμένοι!










Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στη σελίδα που σας ανοίγει το links πατάτε μετά από 5 sec το (SKIP ADD) πάνω δεξιά.
Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: