Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

BURLESQUE 2010




BURLESQUE 2010


Είδος: Δράμα,Μιούζικαλ
Σκηνοθεσία: Στιβ 'Αντιν
Παίζουν: Σερ, Κριστίνα Αγκιλέρα,  Στάνλεϊ Τούτσι, Πίτερ Γκάλαχερ, 'Ερικ Ντέιν, Καμ Τζιγκαντέτ, Τζουλιάν Χόου

Η 'Αλι είναι μια κοπέλα από την επαρχία με καταπληκτική φωνή, που αποφασίζει να αφήσει την δύσκολη ζωή και το αβέβαιο μέλλον της στην μικρή πόλη που ζει και να κυνηγήσει τα όνειρά της στο Λος 'Αντζελες. 'Οταν στο δρόμο της βρεθεί το κλαμπ "Burlesque lounge", ένα μεγαλοπρεπές θέατρο που ανεβάζει μια εμπνευσμένη, αλλά χωρίς πολλούς θεατές, παράσταση - η 'Αλι θα γνωρίσει την Τες, την ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του κλαμπ που θα τις προσφέρει δουλειά σαν σερβιτόρα. Τα εξωφρενικά κοστούμια και οι τολμηρές χορογραφίες θα γοητεύσουν την 'Αλι, η οποία υπόσχεται στον εαυτό της ότι μια μέρα θα ανέβει και εκείνη στο σανίδι...
Η ταινία απέσπασε Χρυσή Σφαίρα καλύτερου τραγουδιού για το "You haven't seen the last of me" της Νταϊάν Γουόρεν, ενώ ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας και καλύτερου τραγουδιού για το "I am bound to you" της Κριστίνα Αγκιλέρα.



Δες την ταινία στα παρακάτω Λίνκ







Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στη σελίδα που σας ανοίγει το links πατάτε μετά από 5 sec το (SKIP ADD) πάνω δεξιά.
Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το





Δεν υπάρχουν σχόλια: