Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Independence Day: Resurgen / Ημέρα ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή (2016)


Independence Day: Resurgen / Ημέρα ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή (2016)  


Είδος Ταινίας: Δράση, Φαντασίας
Σκηνοθέτης: Roland Emmerich
Ηθοποιοί: Jeff Goldblum, Liam Hemsworth, Maika Monroe

Ολοι θυμόμαστε την Ημέρα Ανεξαρτησίας του 1996 με την εισβολή των εξωγήινων και οι άνθρωποι κλασικά να τρέχουν πανικόβλητοι απο εδώ κι εκεί!!
Ελα όμως που σκηνοθέτες και παραγωγός της πρώτης ταινίας άρχισαν να σκέφτονται πιο ώριμα μετα τις επιθέσεις στης 9.11 κι απο τότε κάνουν διάφορα πειράματα , ετοιμάζοντας κάτι ξεχωριστό .
Πάμε λοιπόν στην ταινία ... Οι άνθρωποι περιμένοντας την επιστροφή των εξωγήινων ετοιμάζουν την άμυνα της Γης με την ίδια την τεχνολογία των εξωγήινων για να προστατεύσουν των Πλανήτη ..Πως όμως θα καταφέρουν να ανατρέψουν τις υπερδυνάμεις των Εξωγήινων τις οποίες δεν γνωρίζουν.Θα μαζευτούν μερικοί ευφυείς Αντρες και Γυναίκες θα ναι αρκετοί για να μας σώσουν;


Δες την ταινία στα παρακάτω Λίνκ 








Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το


Δεν υπάρχουν σχόλια: