Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Regarding Henry / Σχετικά με τον Χένρι (1991)



Regarding Henry / Σχετικά με τον Χένρι (1991) 

Είδος Ταινίας: Drama
Σκηνοθέτης: Mike Nichols
Ηθοποιοί: Harrison Ford, Annette Bening, Michael Haley

H ζωή του αριβίστα δικηγόρου Χένρι Τέρνερ παίρνει απρόβλεπτη και δραματική τροπή όταν κατά τη διάρκεια μιας ληστείας, τον πυροβολούν στο κεφάλι. Η χειρουργική επέμβαση στέφεται με επιτυχία κι ο Χένρι γλιτώνει παρά τρίχα το θάνατο, όμως, τώρα πια, έχει πρόβλημα στην ομιλία και την κίνηση. Μαζί, έχει τσαλακωθεί και η μνήμη του. Τώρα θα πρέπει βήμα-βήμα να μάθει τα πάντα για την προσωπικότητα ενός ολότελα ξένου: του ίδιου του τού εαυτού.



Δες την ταινία στα παρακάτω Λίνκ



Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Προσοχή ! Τελευταία διαπίστωσα ότι στα λινκ ταινιών vidto, openload το Anti-Malware Malwarebytes με ενημερώνει ότι κάνη φραγή κακόβουλων Ιστοτόπων 

Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια: