Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

The Ugly Truth / Η Γυμνή Αλήθεια (2009)



The Ugly Truth / Η Γυμνή Αλήθεια (2009) 

Είδος ταινίας: Αισθηματική,Κωμωδία
Σκηνοθέτης: Robert Luketic
Ηθοποιοί: Katherine Heigl,Gerard Butler,Bree Turner

Η αιώνια μάχη των φύλων ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη στην κωμωδία ‘Η Γυμνή Αλήθεια’. Η Άμπι Ρίχτερ (Κάθριν Χέιγκλ - η γνωστή Ίζι στο Grey’s Anatomy) είναι μία ρομαντική παραγωγός πρωινών εκπομπών που ψάχνει διακαώς τον κο Τέλειο! Η καθημερινότητά της ‘χτυπάει ξαφνικά κόκκινο’, όταν το αφεντικό της επιβάλει στην ομάδα της τον Μάικ Τσάντγουει (Τζέραρντ Μπάτλερ - 300, P.S. I Love You), έναν σκληροπυρηνικό τύπο της τηλεόρασης που υπόσχεται να ‘ξεράσει’ στον αέρα όλη τη γυμνή αλήθεια για τις σχέσεις ανδρών και γυναικών. Τα πράγματα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Μάικ, για να αποδείξει στην Άμπι πως δεν είναι ένας αναξιόπιστος ‘τσαρλατάνος’ αλλά κάποιος που καταλαβαίνει σε βάθος τις συμπεριφορές των ζευγαριών, προσφέρεται να τη βοηθήσει στην κατάκτηση του κύριου Τέλειου.




Δες την ταινία στα παρακάτω Λίνκ







Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Προσοχή ! Τελευταία διαπίστωσα ότι στα λινκ ταινιών vidto, openload το Anti-Malware Malwarebytes με ενημερώνει ότι κάνη φραγή κακόβουλων Ιστοτόπων 

Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια: