Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Unlocked (2017)



Unlocked (2017)


Είδος Ταινίας: Action, Thriller

Σκηνοθέτης: Michael Apted
Σεναριογράφος: Peter O'Brien (screenplay)

Ηθοποιοί: Noomi Rapace, Michael Douglas, Toni Collette

Η Άλις Ρέισιν ζει μια ήρεμη ζωή στο Λονδίνο. Κάποτε ήταν η πρώτη ανακρίτρια της ΣΙΑ, αλλά απέτυχε να λυγήσει έναν κρατούμενο, με αποτέλεσμα τον θάνατο αρκετών ανθρώπων, κάνοντας τη να παραιτηθεί. Όταν η ΣΙΑ συλλαμβάνει κάποιον που πιστεύεται ότι έχει άμεσες πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, η Άλις καλείται απροσδόκητα από την υπηρεσία. Πηγαίνοντας εκεί, θα λάβει ένα τηλεφώνημα από παλιό συνάδελφο, και θα συνειδητοποιήσει ότι της την είχα στήσει. Τώρα, βρίσκεται φυγάς και πρέπει να στραφεί στους ελάχιστους που εμπιστεύεται αναζητώντας τους υπαίτιους, και μαζί προσπαθώντας να αποτρέψει μια φονική βιολογική επίθεση στην πόλη.






Δες την ταινία στα παρακάτω Λίνκ   


Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Προσοχή ! Στα λινκ ταινιών vidto, openload το Anti-Malware, το (Malwarebytes) με ενημερώνει ότι κάνη φραγή κακόβουλων Ιστοτόπων 


Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια: