Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Sniper: Ultimate Kill (2017)



Sniper: Ultimate Kill (2017)

Είδος: Δράση, Δράμα, Θρίλερ
Σκηνοθεσία: Claudio ΡΑΗ
Συγγραφείς: Michael Frost Beckner, Chris Hauty
Ηθοποιοί: Τομ Μπέρεντζερ, Felipe Calero, Χουάν Σεμπαστιάν Calero

Ο κολομβιανός βαρόνος των ναρκωτικών Jesús Morales πληρώνει έναν ελεύθερο σκοπευτή που ονομάζεται "ο διάβολος", ικανό να σκοτώνει έναν προς έναν τους εχθρούς οποιουδήποτε τον μισθώνει. Χωρίς αντιπάλους πλέον, ο Morales δυναμώνει και αποκτά τον έλεγχο των περισσότερων καρτέλ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αστυνομία για να αντιμετωπίσει την παντοδυναμία του Morales στέλνει στην Κολομβία την πράκτορα Kate Estrada που παρακολουθεί τον Morales εδώ και χρόνια, και τον πεζοναύτη Brandon Beckett με αποστολή να σκοτώσουν το "διάβολο" και να μεταφέρον το Morales πίσω στις ΗΠΑ για να δικαστεί για τα εγκλήματά του. Οι πράκτορες πιστεύουν ότι έχουν τα πάντα υπό έλεγχο, αλλά ο Morales και ο "διάβολος" έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για να μην επιτύχουν την αποστολή.




Δες την ταινία στα παρακάτω Λίνκ 






Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.


Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια: