Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

A Day to Die (2022)

 



A Day to Die (2022)

Ο πρώην αξιωματικός στρατιωτικών επιχειρήσεων Conner Connolly, έχει μια μέρα να πληρώσει αποζημιώσεις 2 εκατομμυρίων δολαρίων σε έναν αρχηγό τοπικής συμμορίας προκειμένου να σώσει τη γυναίκα του που έχει απαχθεί. Με τη ζωή της σε κίνδυνο, ο Conner, πρέπει να στρατολογήσει το παλιό του πλήρωμα, με επικεφαλής τον Brice Mason, για να κάνει μια σειρά από επικίνδυνες ληστείες για να ξεπληρώσει τα χρήματα που χρωστάει και να ξεκαθαρίσει με τον διεφθαρμένο αρχηγό της αστυνομίας της πόλης. Σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο, το πλήρωμα πρέπει να βασιστεί στην τακτική του εκπαίδευση για να σώσει τους εαυτούς τους και αυτούς που έχουν μεγαλύτερη σημασία...


Είδος ταινίας:  Δράση, Περιπέτεια, 

Σκηνοθεσία: Wes Miller

Σενάριο: Rab Berry Scott Mallace

Ηθοποιοί:Kevin Dillon, Bruce Willis, Leon,



Δες την ταινία στα παρακάτω Λίνκ  




Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.


Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 

Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.


Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το


ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)

Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: