Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Fast Lane 2010



Fast Lane 2010

Είδος Ταινίας: Δράμα, Δράση
Σκηνοθέτης: David Betances
Σενάριο: David Betances (screenplay), David Betances (story)
Ηθοποιοί: Melina Lizette, Kenyetta Lethridge and Steven Bauer

Μία βίαιη καταδίωξη στους δρόμους του Λος ’ντζελες αποκαλύπτει έναν άγριο πόλεμο ανάμεσα σε δύο θηλυκές συμμορίες, που επιδίδονται στην κλοπή οχημάτων. Τότε ο επικεφαλής της αστυνομίας Baynes (Steven Bauer) θα στείλει μία μυστική πράκτορα, τηνBrandy Martinez (Melina Lizette) να διεισδύσει μέσα στην μία από αυτές όπου και θα ανακαλύψει ότι η πραγματική απειλή δεν είναι αυτές αλλά ο επονομαζόμενος (Ιππότης) (Anthony Ray Parker) του οποίου ο πόθος να κυριαρχήσει στους δρόμους της νύχτας θα τον οδηγήσει σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι και δε θα σταματήσει έως ότου εξολοθρεύσει τον αντίπαλο.






Δες την ταινία στα παρακάτω Λίνκ



Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στη σελίδα που σας ανοίγει το links πατάτε μετά από 5 sec το (SKIP ADD) πάνω δεξιά.
Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια: