Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Hindenburg: The Last Flight (2011) / Η τελευταία πτήση


Hindenburg: The Last Flight (2011) / Η τελευταία πτήση

Είδος: Δράση, Δράμα, Θρίλερ
Σκηνοθεσία: Philipp Kadelbach
Σενάριο: Johannes W. Betz, Johannes W. Betz,
Ηθοποιοί: Maximilian Simonischek, Lauren Lee Smith, Stacy Keach

H ταινία αναφέρετε στις συνωμοσίες και στις κρυφές συμφωνίες που έγιναν πίσω απο την ανατίναξη του Χίντενμπουργκ!Το Χίντενμπουργκ ήταν το μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο και ένα σύμβολο της αυξανόμενης γερμανικής εμπορικής και στρατιωτικής ισχύος. Αρχικά σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιήσει το μη εύφλεκτο ήλιο ως αέριο ανύψωσης, το εμπάργκο των ΗΠΑ σε ήλιο εξαγωγές ανάγκασαν τη χρήση υδρογόνου αντί για. Αυτό αποδείχθηκε καταστροφικό, όταν, docking στο New Jersey σε 1937, το πλοίο έπιασε φωτιά και κάηκε εξαγριωμένα μπροστά στα μάτια του κόσμου. Το δράμα ακολουθεί μερικά από τους επιβάτες του Χίντεμπουργκ του, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδιαστή αερόπλοιο, Γκεστάπο πράκτορες που προσπαθούν να ξεφύγουν και οι Εβραίοι,δεδομένου ότι το ταξίδι προς την τραγωδία. 



Δες την ταινία στα παρακάτω Λίνκ





Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Στη σελίδα που σας ανοίγει το links πατάτε μετά από 5 sec το (SKIP ADD) πάνω δεξιά.
Στην σελίδα που βρίσκεται η ταινία, αν υπάρχουν διαφημίσεις, η θα πρέπει να βρείτε το "x" και να τις κλείσετε. Είναι πιθανόν να σας ανοίξει νέες σελίδες διαφημίσεων, απλά κλείστε τις σελίδες αυτές και γυρίστε στην σελίδα του βίντεο. 
Αν δεν βρίσκετε το  "x" για να κλέισετε τις διαφημίσεις πατησετε αυτό που λέει "PROCEED TO VIDEO" ή κάτι αντίστοιχο για να ξεκινήσει το βίντεο. Αν σας ανοίξει νέες σελίδες με διαφημίσεις, απλά κλείστε τις.

ΠΡΟΣΟΧΗ (WARNING)
Μην βάλετε το κινητό σας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις.

Για τους υπότιτλους, δίπλα στο ηχείο του ήχου έχει ένα τετραγωνάκι [cc] ενεργοποιήστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια: